tiistai 29. toukokuuta 2012

Ihan alust koko juttu

Joo, alotetaa viime viikosta. :)

Maanantaista keskiviikkoon kului mukavasti tetis. Harvinaisen raskas ammatti. En jaksa ruveta kirjottaa ku tulisi nii paljo tekstii, joten linkitän tähän vidon meijän tetist (Kaveri tehny). Sori Nelli, lainaan vähä... :)) Keskiviikkona oli Nallen kaa match show ja saatii sinine, eikä voitettu mitää, mut on se nalle edelleen maaaaaaaailman suloisin koira. <33

http://www.youtube.com/watch?v=Xb6sSkVrvkc&feature=my_liked_videos&list=LLmFXAgsJw5Y0hyxHsFk8dUA

Torstaina taas kouluun pitkäst aikaa. En oikeestaa enää muist mitä tapahtu muuta ku oltii melkein joka tunnil ATK luokas. Illalla seittemäl rästitunti tallilla. Menin Jetil. Tunti ei ollu todellakaa parhaimmast pääst. :))

Perjantaina lähen koulun jälkee tietty Nallen kaa ulos päätän mennä uittaa sitä koirarantaa. Aivan lenkin aluks, joku vanhempi mies tuli kävelykeppinsä kaa puhuumulle jotai et pystykorvin on kaatumatautii. Mies seuras mua varmaa 2 kilsaa. Ja se puhu laidast laitaa kaikis asioist. Esim. päivän sääst-sotaan asti. Se kysy mult et "Tiekkö mitä tarkottaa ku hevonen on käyny rippikoulun?" Sit se rupes selittää :D Illalla sitten isälle ja näin pitkäst aikaa siskon ja velien.

Lauantai: Jes, aamul herätys puol viis tai pikemminkin aamuyöst.Kiva siin sit suoristaa tukkaa puoli unes. Kuuden aikaa lähettii ajelee pihlajanvedelle hautajaisii. Onneks matkal sai nukkuu, ku muutenki oli tulos rankka päivä. Päästii perille isä lähti kevelee vähä ja me sisarukset jäätii autoo. Uiii... Nähtii aivan pienei kaniini ja se oli vaa metrin pääst meist. Se ei säikkyny vaik avattii auton ovi. Ihana. <33 En saanu vaa kuvaa. Hautajaisten jälkee lähettii ajaa kotii ja koko matka meni nukkumisee. Illalla viel grillailtii kotipihas pippuri juusto makkaroita, valkosipuli makkaroita ja grilli taskuja. Nam..:))

Sunnuntaina: Jee venettä siivoon. Oli ihan vitsin kuuma varmaa sata asteta. Mun selkä palo ihan täysi vaik oli aurinko rasvaa. Jaloil oli kiva polsii uimatason reunalla ja seurata pääskysten puuhia. Iltapäiväl kotii ja taas uittaa koiraa. Rannas oli iha sairaaa paljo hyttysii.

Maanantain koulus joku ympäristö päivä. Kierrettii kauksuu ja suoritettii tehtävii eri rasteil. Päivän lopuks ysien tanssit. Heheh.. Yheltä kotii jees. ;´D Nallen kaa retki koira puistoo. Leikki tyytyväisenä kolmen koiran kaa ihan loppuun asti. Koti matkast ei tullu si mitää ku Nalle oli nii väsy ettei jaksanu ees kunnol kävellä. Illal uni maitto koiralle.

Tänää luokkaretki! Jes oli kyl iha sairaan kivaa, vaik ei päästy ku vaa tamperee keskustaa, mut kiitos kavereille. Tänää päästii kunnol kesän fiilikseen. Mansikoita ja jäätelöä kavereiden seurassa. :)) Kotona jotenki iski koira/kani kuume. Tekis nii mieli ottaa kolmas kani, ku ei tie koska rakkaast Raksust aika jättää ja si Chili jäis ilman kaveria. :(  Kääpiöluppat on vaa nii ihanii kaikkihan sen tietää. <33 Toinen lapinkoirakin ois ihana. Äite sitä tos äske vähä puhu, mut en mä ny toista oikeesti saa, mut innstui kuitenki nii paljon et kattelin minkä laisii pentuja ois tulos lähi aikoin. Semmone parkin värine lappis ois nii ihuna. <33 Ehkä nää toiveet jää sit vasta syksylle tai no koira toive taitaa mennä ainakin 3 vuoden päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti