lauantai 19. toukokuuta 2012

Jee, en keksi

Torstai aivan mahtava päivä ja ikimuistoinen! Kiitos parhaiden kavereideni. ;D Puol kaks toist lähettii äiten kaverille kattoon kahta suokkia ja lappalais. Matka tuntu ikuisuudelta, mutta toisinaan lyhyeltä. Auto kääntyi pihaan ja katseeni karkasi ensimmäisenä ulkona olevaan suokki oriin Maranelloon, joka hirnui iloisesti. <33 Astuin autosta ulos täpinöissäni, en malttanut odottaa, että pääsisin silittämään ja antamaan leipää. Joo, sillä hetkellä minusta tuli lapsi. xD Omistaja tulee ulos ja saan luvan rapsutella ja syöttää Maraa. Se oli niin kaunis ja suloinen. Aivan samanlainen kuin kuvissa. Vieressä oli tietty se toinenkin suokki, tamma joka odotti varsaa. Mutta en meinannut malttaa päästää katsettani Marasta. Saatiin kutsu katsomaan varsaa kun se syntyy. Jes ja Nelli tietty pääsee mukaan. Sit tutustutettiin koirat toisiinsa vielä ulkona. Lapinkoira oli parkin värinen ja aivan mielettömän kova haukkumaan. Ja toinen koira oli suuri valkoinen kuvasz. Koirat tuli hyvin toimeen toki meidän nuorukaista piti tyttöjen pistää vähän kuriin. Kyllä se Nalle siitä sitten loppujen lopuks tajus. :)) Päättettiin kattoo miten ne tulee toimeen sisällä. Aluks ihan ok, kunnes Nalle rupes haukkuun ja innostuun, joten vein sen autoon nukkuun. Kahviteltiin sit jonkin aikaa, ai nii enhän mää juo kahvii. No kuiteskin. Sain kaks korttii Marasta ja myös kaks esitettä. Juteltiin siinä sitten muutakin hevosista. Oli kuitenkin pakko sit lähtee kun päästiin hevos asioihin kunnolla puheeks, koska piti keritä kaverin synttäreille. Koti pääs nään et kolme kaverii on menos jo sinne ja mun pitäs viel mennä vaihtaa vaatteet. Harjasin kiireellä tukan ja vaihoin vaatteet ja ei ku juosten synttäreille (onneks naapuri talossa). Aivan mahtava koko ilta parhaiden kavereiden seurassa. Illasta sit katottii jääkiekkoo. Mä ja Nelli aivan fiiliksis suomen voitosta. Kukaan muu ei ymmärtäny. :))

Perjantai: Aamu meni ihan vaa levätes ja kahen aikaa lähettii sit kohti tallia. Tallill pesin hoidokkien suitset ja harja kopat. Nelli anto rauhottavaa terapiaa stressaantuneelle Jetille. Mää vähän yritin hiroo ja jutella mukavia ja kaveri harjas. Lopuks pestiin viel Jetin satula yhes. Nii ja ihan aluks haettiin kauheessa vesisatees hevosii sisälle. Ihan märkänä sen jälkee. Kotiin poljettiin tyytyväisenä ja Nelli tuli viel meille, tuoden mukanaan synttäreilt jääneit muffinssei.

Lauantai: Aamulla heräsin lukemaa koulun kirjaa. Lähettiin tallille hyvis ajoin, meinaa puol 12. Heti kun päästään tallin puolelle ollaan pyytämäs tietty viemää hevosii ulos (joitain). No ei siin mitää ku se hän on kivaa. (´: Hetken naureskelin  mun tän päivän ratsulle. Mut pistettii menee Typysel. Aluks vähä mietitytti mitä täst ny tulee, mut khyl se sit siit helpotti. :)) Tunnin aluks ku oli jo seläs, huomas heti et Typy oli herkkä. Sit Tytteli vetää vitsin et lähetää maastoo alku käyntejä kävelee, mut mä en tietenkää suostunu (oon nii mälsä). Typy oli nii hieno hevonen, et ei ois koskaa uskonu siit. <3 Tunnin jälkeen kerkesin ottaa varusteet itteltäni pois, nii saatii taas mennä hakee heppoja sisälle päin. Vika tehtävä oli ottaa kaukilt riimut pois pääst. Nallen satulan pesu kuiteskin jäi maanantaille, sit TET:in jälkee. Nii muute aika kuluu nopeesti, maanantaista - keskiviikkoon tallil TET:is. :DDD Tulee nii kivaa. Näi illast tulin sit viel koneelle kirjottaa blogiin. Ja ei vitsi kun repesin yhelle videolle, joka oli kutos luokan kevät juhlast. Se oli meijän luokan esitys, mis tytöt esitti jääkiekkoilioit ja pojat jotai tanssivii tyttöi mekot pääl. XD Löyty siis koneelt...

Huomenna:Pitää lukee koulun kirja loppuun ja kirjottaa koneel yks juttu ja saatan lähtee peräkontti kirppikselle. Ja alku viikon suunnitelmat on tullu jo selväks. :)

PS.: Sori noi kaikki kirjotus virheet, en jaksa meinaa ruveta korjailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti